مدیریت هزینههای روزانه با ۴ گامی که جیبتان را پر پول نگه میدارد
مدیریت هزینههای روزانه:یکی از درسهایی که جای خالی آن در برنامهی درسی مدارس بهشدت حس میشود، مدیریت امور مالی و هزینههای خانواده است. بیشتر افراد برنامهی مشخصی برای زمان بازنشستگی و ازکارافتادگی خود ندارند. فکر گذراندن دوران پیری و سالخوردگی با مبلغ اندکی پول در حساب شخصی همهی ما را میترساند. اگر دوست دارید مدیریت هزینههای روزانه خود را در دست بگیرید و سواد مالی خود را ارتقا بدهید، در ادامهی این مقاله با ما همراه باشید
۴. حساب پسانداز خود را بسازید
پسانداز کردن را به اولویت زندگی خود تبدیل کنید. حتی اگر بودجهی محدودی دارید، سعی کنید ۱۰ درصد از مجموع درآمدهای خود را پسانداز کنید. اگر سودی را که روی حساب پساندازتان میآید هم درنظر بگیرید، مبلغ چشمگیری در پسانداز خود خواهید داشت. پس تا جایی که میتوانید پسانداز کنید تا خود و خانوادهتان آتیهی درخشانی بهلحاظ مالی داشته باشید.
حتی اگر هنوز دانشجو هستید هم باید به فکر پسانداز باشید. اگر زودتر پسانداز کنید و بعد آن پسانداز را (مثلا در صندوق سرمایهگذاری مشترک) سرمایهگذاری کنید، خواهید دید که مبلغی که ابتدا مثل یک گلولهی برفی بود، حالا به یک بهمن تبدیل شده است. آیندهنگری همیشه به نفعتان است.
پسانداز یعنی درآمدی را که میتوانید آن را خرج موارد بیهوده و غیرضروری کنید، کنار بگذارید. داشتن درآمد قابل خرج، یعنی اینکه زیر بار قرض و بدهی نرفته باشید. زیر بار قرض و بدهی نرفتن، یعنی آمادهی وضعیتهای ناگهانی بودن. بنابراین، یک حساب اضطراری برای روز مبادا، واقعا میتواند در پسانداز کردن پول به شما کمک کند.
وقتی برای بازنشستگی شروع به پسانداز کردید، و در حساب اضطراری خود پول داشتید، برای هزینههای سه تا شش ماه هم پول کنار بگذارید. بار دیگر باید خاطرنشان کنیم که پسانداز یعنی خود را آمادهی وضعیتهای نامعلوم و غیرمترقبه کردن. اگر شرکت شما به فکر تعدیل نیرو افتاد، چه؟ اگر از کار بیکار شدید، یا به بیماری سختی مبتلا شدید که کار کردن برای چند ماه برایتان ممکن نبود هزینههای زندگیتان را که باید پرداخت کند؟ برای همین باید برای تأمین هزینههای سه تا شش و یا حتی نُه ماه خود پول کنار بگذارید.
خواه وام مسکن گرفته باشید، یا وام ازدواج، بهمحض اینکه پول دستتان آمد آنها را بازپرداخت کنید. اول از همه وامی را بازپرداخت کنید که بیشترین بهره را دارد. سپس به سراغ وامهای دیگر بروید و آنها را بازپرداخت کنید تا در آخر همهی بدهیهای خود را صاف کرده باشید.
اگر به سنین ۴۵ تا ۵۰ سال رسیدهاید و تابهحال برای بازنشستگی خود پسانداز نکردهاید، وقت آن است که همین حالا اینکار را انجام بدهید. در این سنین، اولویت شما باید پسانداز برای زمان بازنشستگی و ازکارافتادگیتان باشد. اگر نمیدانید از کجا باید شروع کنید، بهتر است با یک مشاور مالی خبره مشورت کنید و از راهنماییهای او در این زمینه کمک بگیرید. این مشاوران مالی به شما کمک میکنند تا پول خود را به بهترین شیوه سرمایه گذاری کنید. شاید با خود بگویید که برای این کار باید مبلغی هم به آنها پرداخت کرد! اما باید بدانید که از یک طرف در ازای دریافت کمک به آنها پول میپردازید و از طرف دیگر، آنها برای شما پول میسازند. پس ضرر نمیکنید
مدیریت هزینههای روزانه با ۴ گامی که جیبتان را پر پول نگه میدارد(بخش اول)
مدیریت هزینههای روزانه با ۴ گامی که جیبتان را پر پول نگه میدارد(بخش دوم)
مدیریت هزینههای روزانه با ۴ گامی که جیبتان را پر پول نگه میدارد(بخش سوم)
[…] را دارد و آیا پولی که میخواهند خرج کنند در حساب پسانداز یا حساب سرمایهگذاری بهتر بهکار […]